header foto header foto header foto header foto header foto
 

Kledingsponsoring

De Almeerse Hockey Club verwelkomt graag nieuwe kledingsponsors. Hieronder verstaan wij bedrijven en ouders die Indian Maharadja-trainingspakken en/of wedstrijdshirts, maar ook andere kleding zoals hoodies, sweaters, regenjasjes en sporttassen willen sponsoren voor een team of meerdere teams. Bij sponsoring is er sprake van het plaatsen van een bedrijfslogo op bovengenoemde kleding en tassen.

Om een en ander in goede banen te leiden, heeft de sponsorcommissie een aantal regels opgesteld.

ABN-AMRO is hoofdsponsor van de Almeerse Hockey Club. Zij staan exclusief vermeld op de voorzijde van de wedstrijdshirts van de Dames 1 en de jeugd.
  
Een sponsor mag haar/zijn bedrijfsnaam op de achterzijde van het shirt plaatsen, we hebben plek op de mouw en in de kraag. Op het Indian Maharadja-trainingspak mag dit logo klein worden weergegeven op de voorzijde van het jasje en de broek, of in groot formaat op de achterzijde van het jasje. Bij trainingsshirts kan het logo geplaatst worden op de buik, mouw of rug. 
 
Na akkoord wordt een overeenkomst opgesteld waarin de afspraken worden vastgelegd. Sponsor en de Almeerse HC tekenen deze overeenkomst. Al deze activiteiten worden gecoördineerd door de sponsorcommissie.
 
De Almeerse HC streeft naar uniformiteit. De wedstrijdkleding is te koop bij The Hockey Centre NL, aan de Louis Armstrongweg. Daar is ook het club-trainingspak, trainingskleding en zijn de teamtruien te koop.
 
De kleding wordt door de sponsor aan het gehele team ter beschikking gesteld. Dit houdt in dat de kleding ook bij het team dient te blijven. 
 
De coach of manager zorgt ervoor dat bij de laatste training/wedstrijd van het seizoen alle sponsorkleding gewassen ingeleverd wordt bij de manager. In de gevallen dat leden of ouders zelf bijdragen aan de kosten van de kleding vervalt deze regel.
 
De coaches of managers maar zeker ook de leden zijn gedurende de looptijd van het contract verantwoordelijk voor de kleding en het normaal gebruik hiervan tijdens verenigingsactiviteiten. Voor kleine reparaties dient men zelf zorg te dragen.
 
Verder wordt van het team verwacht dat zij de sponsor actief bij het team en bij de vereniging betrekken. Het team overhandigt daarom aan het begin van de overeenkomst of bij de start van het seizoen minimaal 1 teamfoto (op kosten van het team) aan de sponsor. We vinden het fijn als de teamsponsor regelmatig genoemd wordt op social media van het team, en af en toe wordt uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen. 

 
Clublogo AHC
 
Het clublogo mag nooit geplaatst worden zonder toestemming van de club. Het logo mag alleen worden gebruikt op de officiële wedstrijdkleding en de Almeerse HC Club-pakken en kleding van Indian Maharadja. Bij ‘schenkingen' en genoemde ‘uitzonderingen', waarop het betreffende artikel wel een clublogo gewenst is, kan het verzoek worden neergelegd bij de sponsorcommissie. Die kan, indien nodig na afstemming met het bestuur besluiten of gebruik mag worden gemaakt van het clublogo.
 
Mogelijkheden en kosten selectie- en eerstelijns-teams
 
Teamsponsoring van Heren1 of Dames1 afhankelijk van sponsorpakket. Losse plekken op de wedstrijdshirts en of pakken zijn mogelijk.  
Neem voor de mogelijkheden contact op via [email protected] 
 
 • JA1 of MA1, wedstrijdshirt uit en thuis met logo of Indian Maharadja trainingspak sponsor - € 2000,-
 • JB1 of MB1, wedstrijdshirt uit en thuis met logo of Indian Maharadja trainingspak sponsor - € 2000,-
 • JC1 of MC1, wedstrijdshirt uit en thuis met logo  of  Indian Maharadja trainingspak sponsor -  € 2000,-
 • Reguliere teams, shirt en/of Indian Maharadja trainingspak: per calculatie:  kosten kleding + bedrukking en sponsor-clubbijdrage van € 400,-
 
Bijzonderheden
 
 • Alle bovenstaande mogelijkheden en prijzen zijn per seizoen.
 • Kleding van eerste teams blijft na afloop van het seizoen eigendom van de club. 
 • Kleding van reguliere teams blijft na afloop van het seizoen eigendom van de sponsor.
 • Alle teamsponsors worden vermeld op een aparte teamsponsor pagina op de website van de club
 • Alle teamsponsoren mogen een speciale ledenactie doen.
 • Bij teamsponsoring wordt het clublogo van de Almeerse op de linkerborst geplaatst.
 • In verband met de duurzaamheid sluiten we graag contracten af van 2 jaar. De kleding wordt geacht minstens 2 jaar mee te gaan. 
NB. Alle genoemde prijzen zijn excl btw

Voor de volledige bedragen, mogelijkheden en pakketten op maat kun je het best contact opnemen met de sponsorcommissie - [email protected] of [email protected]