header foto header foto header foto header foto header foto
 

Veteranen en Veterinnen

Sporten op zondag
Voor de sportieve oudere dames (vanaf circa dertig jaar) en heren (vanaf circa 35 jaar) is er een veteranencompetitie. Bij de Almeerse spelen de Dames Veteranen en Heren Veteranen op zondag. Ook is er een Veterinnenteam die op dinsdag hun wedstrijden speelt.

Het Dames Veteranenteam van de zondag is een fanatiek- maar ook een heel gezellig damesteam. Als je het leuk vindt om op woensdagavond te trainen en op zondag een sportieve fanatieke wedstrijd te spelen, dan is het misschien een leuk idee om meer informatie in te gaan winnen. Ook naast het hockeyen ondernemen de dames samen veel leuke dingen.

De Heren Veteranen zijn net als de Dames een fanatiek- en een gezellig team. Daarnaast zijn ze trouwe supporter van het Heren I team en laten ze flink van zich horen gedurende deze wedstrijden. Het clublied kennen ze uit het hoofd!


Sporten op dinsdag
De Dames Veterinnen spelen op dinsdagochtend. Het accent in deze competitie ligt naast het sportieve gedeelte ook op de gezelligheid. Dit komt tot uiting in de gezamenlijke koffie voor de wedstrijd en een lunch met de tegenstanders na de wedstrijd. Iedereen die het leuk vindt om (weer) te gaan hockeyen in competitieverband, maar niet ieder weekend aan wisselende speeltijden gebonden wil zijn, is welkom om het dinsdag veterinnen team te versterken.