header foto header foto header foto header foto header foto
 

Fysiotherapie

Het Sport Medisch Centrum Almere (S.M.C. Almere) is een praktijk voor fysiotherapie die gespecialiseerd is in sport- en orthopedische revalidatie met jarenlange ervaring in medische begeleiding van de hockeysport op nationaal niveau en op clubniveau. Wij zijn gevestigd op de Louis Armstrongweg 110, ongeveer 750 meter van de Almeerse hockeyclub. Naast de fysiotherapie kunt u ook terecht bij de manueel therapeut, kinderfysiotherapeut, diƫtist en personal trainer.

Op de Almeerse hockeyclub houden wij 3 keer per week een inloopspreekuur voor alle leden. Verder zal 1 keer in de week een inloopspreekuur worden gehouden op het S.M.C. Almere. Deze spreekuren zijn vrij van kosten. Behandelingen zullen plaatsvinden op de praktijk.

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering, het aantal verzekerde behandelingen is afhankelijk van uw pakket. Wij hebben contracten met alle ziektekostenverzekeraars. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft zijn er kosten verbonden aan de behandelingen.

Spreekuur

Maandag 17:00 - 18:00 uur S.M.C Almere
Dinsdag 19:15 - 20:15 uur Almeerse Hockey Club
Woensdag 16:15 - 17:15 uur Almeerse Hockey Club
Vrijdag 20:00 - 21:00 uur Almeerse Hockey Club

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 036-3034000