Lid worden

Lijkt hockey je een leuke sport en wil je het uitproberen om te kijken of het echt iets voor jou is? Of hockey je nu of heb je dat in het verleden gedaan en wil je kijken of de Almeerse Hockey Club jouw club is?

Leuk! We bieden je graag 3 gratis gratis proeftraingen aan, zodat je goed kunt besluiten of je definitief lid wilt worden. Aan de drie proeflessen zijn geen kosten verbonden en bevalt het hockeyspel je tijdens die proefperiode toch niet? Dan kun je eenvoudig en zonder kosten weer van je inschrijving af. Een leenstick staat voor je klaar, dus... aarzel niet en meld je vandaag nog aan als (proef)lid!

Als we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw proeftrainingen in te plannen. We werken met vrijwilligers, dus het kan zijn dat het niet altijd lukt om contact te krijgen met iemand. Mocht je niets horen, kun je altijd contact opnemen via [email protected] of [email protected]

Je kunt je uitsluitend met het inschrijfformulier aanmelden. We kennen geen wachtlijst, maar om te kunnen hockeyen moet je 4 jaar oud zijn. We adviseren je, vóórdat je het inschrijfformulier invult, eerst de informatie over de contributie door te lezen. Onze normen en waarden vind je bij de gedragscode.

Als je besluit om na de drie proeflessen lid te worden van de Almeerse Hockey Club, dan zullen we je indelen in een (wedstrijd)team. Het kan gebeuren dat je eerst een paar weken alleen kunt trainen omdat in de bestaande teams (die ook wedstrijden spelen) geen vrije plekken meer zijn. Zodra de mogelijk zich voordoet, zullen we een nieuw team inschrijven zodat ook jij jouw hockeyvaardigheden in een echte wedstrijd kunt laten zien.

Voor een vereniging als de Almeerse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Zou je alvast willen nadenken waar je interesses liggen en hoe je de club kunt helpen? Op de club zijn er genoeg mensen die je bij het maken van een keuze kunnen helpen en op de introductiebijeenkomst komen we er zeker bij je op terug. Daarnaast organiseren we gedurende het seizoen Vrijwilligers-wervingsdagen. Op de vacaturesite vind je de openstaande vacatures.

Als je jouw gegevens hebt ingevuld, worden deze direct opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier mailen we naar je en kun je bewaren of printen. Hoe de Almeerse Hockey Club omgaat met jouw gegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.

Nog vragen? Neem dan contact op met: [email protected]

Je bent van harte welkom. Zien we je snel?