header foto header foto header foto header foto header foto
 

Clubhuis - Horeca

Gezond & Gezelligheid
Sporten op de Almeerse is gezond en daar hoort dus ook een gezonde voeding bij. Sporten op de Almeerse is ook gezellig en daarom bieden wij daarnaast een toegankelijk arrangement passend voor diverse doelgroepen. Daarbij staan wij altijd open voor suggesties en speciale verzoeken van onze leden! 

Sociaal
De bar en het clubhuis nemen een centrale sociale functie in. Hier kom je dus om gezellig wat te eten met je team of commissie. Hier kom je ook om na de wedstrijd met de tegenstander een drankje te doen. Hier kom je netwerken. En hier kom je om te kletsen en te borrelen. Hier verbinden we ons heel bewust met elkaar. Let op: alcohol schenken we tussen ma-do vanaf 17u, op vrij-za vanaf 16u en op zondag vanaf 13u tot uiterlijk 00:00 uur en alleen aan personen boven de 18 jaar. Het is niet toegestaan meegebrachte alcohol in of rondom het clubhuis te nuttigen. 

Evenementen en speciale verzoeken
Organiseer je een buitengewoon gaaf evenement? Wil je met je team of commissie komen eten? Wil je een borrel organiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via: [email protected]

Daghap
Elke week kan je tegen een schappelijke prijs ook een hapje met ons mee eten. Houd de Facebook pagina in de gaten, kijk op de narrowcasting of vraag één van de barmedewerkers voor meer informatie. Wil je er zeker van zijn dat de daghap niet aan je neus voorbij gaat? Reserveer dan voor 14.00 uur via [email protected]l. 

Barborg
Indien je jezelf aanmeld om als vrijwilliger achter de bar te werken kun je barborg terugverdienen. Om bardienst te mogen draaien moet je 18 jaar of ouder zijn. Ook moet je in het bezit zijn van een Instructie Verantwoord Alcohol Schenken (I.V.A.). Voor meer informatie kijk op www.noc-nsf.nl. Als je de test hebt gemaakt stuur dan je certificaat naar [email protected]. Het aanmelden om een bardienst te draaien die je via de website (achter de inlog). 

Openingstijden 
De openingstijden liggen in lijn van het huishoudelijk reglement (voor leden in te lezen achter de inlog). Dit resulteert in de volgende openingstijden:
Maandag: 16.00 uur – 21.00 uur
Dinsdag: 16.00 uur – 21.30 uur
Woensdag:14.00 uur – 00.00 uur
Donderdag: 15.30 uur – 21.30 uur
Vrijdag: 15.30 uur – 00.00 uur

Zaterdag: 08.00 uur – variabel, in ieder geval tot een uur na laatste sportgebeuren
Zondag: 09.00 uur -  variabel, in ieder geval tot een uur na laatste sportgebeuren