header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom

 

Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club!

De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als qua prestaties. De club telt ruim 1000 leden en behoort hiermee tot de grootste sportverenigingen van Almere. We streven naar een succesvolle combinatie van top-, prestatie- en breedtesport. Wekelijks trainen en spelen 14 seniorenteams en 93 jeugdteams op de Almeerse velden.

De Almeerse Hockey Club is een familieclub mét ambitie. De club gaat uit van eigen kracht en leidt onze spelers zelf op. Door te investeren in de kwaliteit van onze trainers en begeleiders, de bijdrage van de vele vrijwilligers en ouders en een fantastische accommodatie met vier watervelden en drie zandvelden is de Almeerse een unieke plek in onze jonge stad om met plezier te hockeyen.

De Almeerse is een club voor iedereen. Voor topsporters, prestatiespelers en breedtesporters. Ons uitgangspunt is voor iedereen kwalitatief goed hockey, zodat iedereen kan met plezier kan presteren op zijn of haar niveau.

Als je lid bent van de Almeerse Hockey Club, ben je lid van dé hockeyfamilie van Almere; Het gaat verder dan alleen trainen of een wedstrijd spelen. De sociale factor is voor onze vereniging erg belangrijk, op het veld en er naast. Sportiviteit, prestatie, betrokkenheid en openheid gaan bij de Almeerse hand in hand. Zij tekenen de sfeer op onze club. Onze kernwaarden zijn vastgelegd in onze gedragscode: Ambitieus, Bewust en Integer.

We wensen je veel hockeyplezier op de Almeerse!


Namens alle leden en vrijwilligers,

    
Dirk Jan Jonker
Interim Voorzitter Almeerse Hockey Club